15 Nov 2010

contempo.lab 2010


Третото издание на уикенда за съвременно изкуство con.tempo, който се провежда по идея на Рая и се организира от фондация "Рая Георгиева" ще се проведе на 19,20 и 21 ноември във Варна. подробности за програмата,партниращите организации и участниците вижте на адрес http://www.contempo2010.blogspot.com/


В рамките на contempo.lab ще бъде презентиран каталог на Рая Георгиева, реализиран със подкрепата на Община -Варна, като част от Програмата за кандидатстване на град Варна за европейска столица на културата през 2019 и по програмата за подкрепа на творчески проекти на Община Варна. Изданието е на фондация "Рая Георгиева", график дизайн и предпечат Сталкер студио, печат Пасат Прес, фотография - Александър Николов и личен архив, превод на английски Борислав Карамихайлов. Тираж 500 бр, 48 стр.
Презентацията е в събота 20 ноември 2010 в 13 ч. в отдел "Изкуство" на Регионалната библиотека "П.Славейков", Варна, ул. Паренсов 3. Лектор - Димитър Трайчев, график дизайнер и артистичен директор на Сталкер Студио.